Vroege Vogels

Winnaar fotowedstrijd 'rivieren van Nederland'

  •  
31-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Detail_mist_over_de_lek_5a41986cbae31_large

© Mist over de Lek (detail) - Fotograaf betuwecopters

Rivieren vormen een groot gedeelte van het Nederlandse landschap. Naast de bekendere rivieren zoals de Maas en de Rijn stromen er ook vele grotere en kleinere onbekende rivieren door Nederland. In de inzendingen voor de fotowedstrijd is deze verscheidenheid prachtig aan bod gekomen en zo hebben we enorm kunnen genieten van de Nederlandse rivieren.
Iets meer dan een maand hadden jullie de tijd om foto's van rivieren op te sturen en het lijkt er op dat elk riviertje in Nederland wel is gefotografeerd. Meer dan 250 foto’s kregen we binnen maar toch was het niet moeilijk om een winnaar uit te kiezen. Een foto sprong er tussenuit: ' Mist over de Lek ' van fotograaf Betuwecopters.
Met een drone heeft de fotograaf de mist over de Lek prachtig weten vast te leggen. Het is goed te zien hoe de mist boven de rivier blijft hangen. Vooral als je naar de foto kijkt in de vergroting zie je steeds meer details. Van een oude fabriek tot de kerktorentje dat nog net boven de mist uitkomt. Een foto waar je naar blijft kijken!
Klik op de foto voor de vergroting en feliciteer fotograaf Betuwecopters!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.