Sfeerfoto van Vroege Vogels
Vroege Vogels
Vroege Vogels

Elke vrijdag om 19.50 opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Win de puzzel: eendjes op een waterlelie!

2 apr 2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1007 keer bekeken
eendjes_puzzel
Wat een mooie foto’s kregen we binnen voor de puzzelwedstrijd. Meer dan 150 verschillende natuurbeelden moesten we vergelijken. Na wikken en wegen is de volgende winnaar eruit gerold: eendjes op een waterlelie van Thea Bezemer!

Voor fotograaf Thea Bezemer was het een hele klus om de eendjes zo op de foto te krijgen want ze liepen razendsnel over de waterlelies. De foto past goed bij deze tijd en het zal ook een behoorlijk pittige puzzel van 1000 stukjes opleveren. Met al die vormen en kleuren lijkt de plaat ook voor de doorgewinterde puzzelaar een flinke uitdaging.

Behalve dat de winnaar zelf een puzzel van haar eigen foto krijgt, mogen we er ook twee weggeven! Je kan meedoen door de onderstaande drie foto’s weer in elkaar te zetten. De twee personen die dit het snelst doen winnen de puzzel van Thea Bezemer!
De foto van de steenuil van Wendy134 en de koninginnenpage van Johan Scholtens in deze actie zijn ook ingestuurd en eindigden op de tweede en de derde plaats!

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar