Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Wandelen Texelpad vernieuwd

  •  
25-04-2005
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
164 keer bekeken
  •  
vv_newsimg_106741.jpg
De nieuwe wandelgids van het Texelpad is verschenen. Dit nationale streekpad 4 is geïnspireerd op de omzwervingen van Jac. P. Thijsse over het grootste Nederlandse Waddeneiland. Thijsse, oprichter van Natuurmonumenten, heeft jaren in Den Burg gewerkt als schoolmeester en zich actief ingezet voor het behoud van de natuur op dit eiland. Door hem is de Slufter en ander bijzonder duingebied behouden gebleven.
Wandelarrangementen van vijf dagen (50km) of zeven dagen (80km) met overnachtingen in hotels en bagagevervoer zijn mogelijk (utigezonder in juli en augustus) via de Vakantiereserveringscentrale Texel
Het Texelpad is een initiatief van Staatsbosbeheer, uitgevoerd door Nivon Natuurvrienden in samenwerking emt VVV Texel.
Texelpad, Wandelroute rond Texel - Streekpad 4 80km, wandelgids met routebeschrijving, kaarten (schaal 1: 25.000), achtergrondsinformatie en overnachtingsadressen.
Voor meer informatie: Nivon Nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.