Vroege Vogels

Vroege Vogels wint prijs

  •  
30-10-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
bonaire.png
De Caribbean Travel Writers Award is een prestigieuze Caribische onderscheiding voor Nederlandse journalisten die over de Caribbean schrijven en daarmee een positieve bijdrage leveren aan het toerisme in deze regio. Voorheen werd er één algemene award uitgereikt waarin alle soorten media mee konden dingen. Dit jaar worden de verschillende media in vier categorieën ingedeeld en per categorie wordt er een award uitgereikt.
In de categorie RTV scoorde de VARA met Vroege Vogels TV hoge punten voor kwalitatief en informatief. De jury beschreef de uitzending, die ging over Saba, Bonaire & St Eustatius, als boeiende televisie voor natuurvrienden en toeristen.
Eindredacteur Philippe Tammes van Vroege Vogels TV nam de prijs in ontvangst en reageerde enthousiast op zijn eerste plaats. “Het was de eerste keer dat we de grenzen opzochten van de Nederlandse natuur en dat bracht ons bij de Caribische eilanden Saba Bonaire en St Eustatius. We kregen hier veel reacties op, of het nu wel of niet Nederland was bijvoorbeeld. Maar de eilanden hebben zoveel moois te bieden qua verassende natuur, wat het volgens mij de juiste keus heeft gemaakt”, aldus Tammes.
De uitzending van Vroege Vogel TV over Bonaire/Saba wordt herhaald op 8 november op NPO 2.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.