NPO
Sfeerfoto van Vroege Vogels

Vroege Vogels

Elke vrijdag om 19.50 uur opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Vroege Vogels website heeft een nieuwe look

15 okt 2019
  •  
leestijd 1 minuten
Schermafbeelding 2019-10-15 om 11.22.55
Sinds deze week hebben alle programma’s van BNNVARA een vernieuwde site. Voorheen had ieder programma een eigen website met een eigen systeem. Om meer eenheid te creëren is er nu één overkoepelende vorm voor álle sites van BNNVARA, zodat jij onze programma’s hopelijk nóg beter kunt herkennen. Alle websites van BNNVARA behouden hun eigen inhoud, maar de vorm is nu voor alle sites hetzelfde.
Dat betekent voor de Vroege Vogels website dat naast een nieuwe vormgeving, de site ook iets anders is ingedeeld. De Fotopagina en het Forum krijgen zo spoedig mogelijk ook een nieuwe vormgeving, maar hiervoor geldt dat alle functionaliteiten wel hetzelfde blijven. De manier van een foto uploaden of een vraag stellen is niet gewijzigd.
Na deze overgang zal het voor BNNVARA het onderhouden van alle sites veel efficiënter verlopen en de Vroege Vogels site profiteert eerder van nieuwe functionaliteiten.
Mochten jullie bugs, onduidelijkheden of vragen hebben, mail ons dan via de contactpagina.

Vriendelijk groet,
Webredactie Vroege Vogels

Meer over:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.