Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Vroege Vogels en de RadioRing

  •  
07-10-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
radioring_01.jpg
Janine Abbring én Vroege Vogels staan op de longlist voor één van de belangrijkste Nederlandse radioprijzen. De Gouden RadioRing wordt op 14 november uitgereikt, maar eerst moet uit een hele rij programma's en presentatoren een voorselectie komen. Daarvoor kan nu gestemd worden.
Je moet je via Facebook, Twitter of via een speciaal RadioRingaccount aanmelden en dan kan gestemd worden op Janine in de categorie presentatrices en op Vroege Vogels in de categorie programma's. Menno is dit keer niet opgenomen in de lange rij, maar het is ook mogelijk om zelf een suggestie te doen. Dus niets hoeft je tegen te houden om ook voor Menno te kiezen.
Je kunt tot 31 oktober 14:30 uur je stem nog wijzigen. Daarna gaat de stembus dicht. Daarna worden de genomineerden bekend gemaakt.
De RadioRing is de enige grote publieksprijs voor landelijke radio. Sinds 2006 hebben vooral programma's en makers van muziekzenders de prijzen gewonnen. In die sectoren wordt massaal opgeroepen en maken de makers veel reclame voor zichzelf.
De kans op een hoofdprijs is voor 'serieuze' zenders niet heel groot, maar het is belangrijk dat ook programma's zoals Vroege Vogels in zo'n verkiezing een rol spelen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.