Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Volg live het debat over Natuur en Landbouw (start 15:30)

  •  
30-08-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
debat.jpg
Natuurmonumenten, De12Landschappen, LTO Nederland en de Dierenbescherming hebben de handen ineen geslagen! Vandaag organiseren zij het besloten Verkiezingsdebat Natuur en Landbouw 2012. Er worden drie stellingen door de directeuren van de deelnemende organisaties ingeleid, waarna de kandidaat-Kamerleden gaan discussiëren over deze stellingen.
Wat zijn de landelijke politieke partijen van plan op het gebied van landbouw, natuur en voedselkwaliteit? Welke ideeën hebben zij voor duurzame (voedsel)productie, dierenwelzijn en landschap? En hoeveel (financiële) middelen hebben zij hiervoor over? Deze en andere vragen komen aan de orde tijdens het besloten Verkiezingsdebat Natuur en Landbouw 2012.
Vandaag wordt het verkiezingsdebat Natuur en Landbouw 2012 van 15:30 tot 17:00 live uitgezonden! klik hier
In de aanloop naar het verkiezingsdebat kun je op deze speciale website actief mee debatteren en meepraten over de stellingen. Zet ook jouw (sociale) netwerken in om de stellingen onder de aandacht te brengen! Wil je alvast mee debatteren? Dat kan op Twitter: #NLdebat of laat jouw reactie achter op de website onder één van de stellingen!
De volgende drie stellingen staan centraal:
  • Natuurmonumenten & De12Landschappen: Natuur is een publiek goed, dus dient de overheid structureel 0,1 % van het BBP in te zetten voor bescherming ervan.
  • Dierenbescherming: Het diervriendelijker maken van de veehouderij kan niet aan het bedrijfsleven worden overgelaten.
  • LTO Nederland: Hoog productief en zeer innovatief, dat is de enig denkbare koers voor de Nederlandse land- en tuinbouw.
Bron: LTO, Natuurmonumenten en de 12 Landschappen
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.