Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Veertien puppy's vast in kruipruimte

  •  
12-10-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
hond_27.jpg
De politie in Den Haag heeft veertien puppy's ontdekt in een kruipruimte in een woning in de Haagse wijk Laakkwartier. De jonge hondjes werden te jong en zonder verplichte rabiësinentingen te koop aangeboden.
Verschillende honden
Elf yorkshireterriërs en drie shih tzu’s zaten vast onder de grond. Boven de grond vond de politie ook nog eens twee volwassen chihuahua’s, drie chihuahuapups en een pekinees. De hondjes zijn in beslag genomen.

Vaker de fout in

Twee verdachten zijn aangehouden. Zij zijn in anderhalf jaar tijd al voor de derde keer in de fout gegaan bij de handel in honden. Eerder werden in Den Haag en Rotterdam al 45 honden in beslag genomen. De verdachten importeren de honden volgens de politie uit Polen voor ongeveer 75 euro per stuk en bieden de dieren voor gemiddeld 300 euro te koop aan.
Bron: ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.