Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Van kredietcrisis naar duurzame economie

  •  
07-11-2008
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
"Wèg met het korte termijn denken. Als we één ding van de kredietcrisis hebben geleerd, is het dat we nu écht moeten gaan investeren in duurzaamheid". Dat zegt de Amerikaanse ondernemer Robert Rubinstein. Zijn in Nederland gevestigde organisatie TBLI organiseert al een decennium lang een paar keer per jaar een conferentie over duurzaam beleggen. "Het is tijd voor een New Green Deal ",  zegt hij, net zoals de Amerikaanse president Roosevelt deed in de jaren dertig.
Robert Rubinstein is de stichter en president-directeur van Brooklyn Bridge, de Triple Bottom Line Investing Conference en de TBLI Academy. De laatste 20 jaar is hij actief in in het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Robert Rubinstein is lid van verscheidene profit en non-profit comités, en verstrekt advies aan diverse organisaties, zoals EU DG Environment (duurzame financiële tools), WE-TV redactioneel adviescomité en IMSA (International Sustainability Consultancy).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.