Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Valentijnpublieksactie voor Mark Rutte

  •  
07-02-2012
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
valentijn.jpg
Valentijnsdag, 14 februari 2012, grijpt de Milieufederatie Noord-Holland en 12 andere natuurorganisaties aan om Mark Rutte te bedelven onder liefdesbetuigingen voor de natuur, een natuurgebied, een plant of een dier. Wij hopen hiermee dat er een beter natuurbeleid voor Nederland komt dan het kabinet nu van plan is. Milieufederatie Noord-Holland roept iedereen op een Valentijnskaart in te sturen. De Milieufederatie Noord-Holland zorgt ervoor dat de kaarten op Valentijnsdag in Den Haag persoonlijk aan Mark Rutte worden aangeboden.
Nieuwe wet
De nieuwe Wet Natuur van staatssecretaris Bleker is volgens de Milieufederatie rampzalig voor de Nederlandse natuur. Staatssecretaris Bleker blijft ongevoelig voor argumenten vanuit de natuur- en milieuorganisaties. Alle oproepen aan staatssecretaris Bleker zijn, volgens de Milieufederatie, aan dovenmansoren gericht. Het wordt tijd Rutte hierop aan te spreken door een Valentijnsactie in een luchtige verpakking. Milieudefensie roept op om uw onvrede te laten blijken: Stuur de Minister-President Mark Rutte een Valentijnskaart. Milieufederatie Noord-Holland organiseert de actie samen met twaalf andere landelijke organisaties, dus dat kunnen heel veel groene liefdesbetuigingen opleveren!
Wat moet ik doen.
Milieufederatie Noord-Holland roept iedereen op deze week een (toepasselijke) valentijnskaart te kopen. Schrijf een groene hartenkreet en stuur de kaart voorzien van postzegel en ondertekend met uw naam en woonplaats naar: Mark Rutte p/a Milieufederatie Noord-Holland, Stationsstraat 38, 1506 DH Zaandam.
Deadline
De kaart moet uiterlijk maandag 13 februari 2012 bij ons binnen zijn. Op de website van de Milieufederatie Noord-Holland, www.mnh.nl vindt u meer informatie waaronder verdere aanwijzingen om bijv. digitaal een ansichtkaart te kopen.
Overige organisaties die meedoen, en die ook valentijnskaarten inzamelen: De 12 Landschappen, Milieudefensie, IVN Nederland, Bont voor Dieren, WSPA, Naturmonumenten, De Natuur en Milieufederaties, KNNV, Faunabescherming, RAVON, Wilde dieren de tent uit en de Zoogdiervereniging.
Bron: Milieufederatie Noord-Holland
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.