Vroege Vogels

Uitreiking 'Natuur in Beeld 2006' fotoboek

  •  
23-02-2007
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
vv_newsimg_254513.jpg
Op zondag 18 februari 2007 was het zover. Ongeveer honderd natuurliefhebbers hadden zich verzameld in en rondom het Capitool te 's-Graveland. De natuurliefhebbers waren op uitnodiging van Vroege Vogels aanwezig op de plek waarvan elke zondagochtend wordt uitgezonden.
De reden waarom al deze mensen waren uitgenodigd, was de uitreiking van het 'Natuur in Beeld 2006' fotoboek. De mooiste natuurfoto's van Vroege Vogelsluisteraars zijn gebundeld in dit boek. Omdat deze natuurliefhebbers allemaal met een foto in het boek staan, was aan hen de eer de eerste exemplaren in ontvangst te nemen.
Al vroeg stroomde het Capitool vol met nieuwsgierige luisteraars cq. fotografen. De één had een nog grote fototoestel bij zich dan de andere. Er werd tijdens de uitzending druk geflitst en ook na de uitzending trokken verschillende 'natuurfotografen' over de landgoederen rond het Capitool.
Tijdens de uitzending was professioneel natuurfotograaf Paul van Gaalen aanwezig. Hij vertelde over de kunst van het fotograferen en liet de meest opvallende foto's uit het boek de revue passeren. Na de uitzending maakte hij een groepsfoto van de trotse luisteraars met hun eigen exemplaar van het 'Natuur in Beeld 2006' fotoboek.
De foto is in groot formaat hier  te downloaden.
Na de groepsfoto werd, in samenwerking met Natuurmonumenten, een fotowedstrijd georganiseerd. De tien mooiste en meest bijzondere foto's van het landgoed Schaep en Burgh komen te hangen in het bezoekerscentrum 's-Graveland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.