Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Tuinreservaten: Slakken bestrijden

  •  
10-06-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Slakken_02.jpg
Aangevreten bladeren en stengels. Slakken kunnen een ware plaag zijn in je tuin. De regels van Tuinreservaten verbieden uiteraard het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Claudia van Bruggen van de firma Rood met Zwarte Stippen heeft een alternatief bedacht om ze te bestrijden: met Nematoden, een andere natuurlijke vijand van de slak.
Claudia van Bruggen heeft het bedrijfje Rood met Zwarte Stippen opgericht waarmee ze biologische bestrijding voor de gewone tuinier bereikbaar maakt.
Voor groenliefhebbers in Arnhem en omgeving is op 13, 14 en 15 juni het Oase Weekend . Speciaal voor mensen die enthousiast zijn voor natuurrijke tuinen en parken. Er zijn rondleidingen per fiets of wandelend door Presikhaaf, Klarendal, Velp, Oosterbeek en Arnhem-Zuid.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.