Sfeerfoto van Vroege Vogels
Vroege Vogels

Vroege Vogels

Elke vrijdag om 19.35 uur opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.

VOLG ONS

Vroege Vogels

Tuinreservaten: de Inclusieve Tuin

20 jul 2012
  •  
leestijd 1 minuut
Alles moet design zijn in 2012 dus ook ons groen. Vaak aangeprezen als een hele 'exclusieve' tuin. Volgens ontwerpers Helmantel en Preston moet je niet kiezen voor 'ex' maar voor de 'inclusieve' tuin. Vanaf nu te zien als Tuinreservaat in Appeltern.
Jasper Helmantel en Carrie Preston hebben een bijzonder Tuinreservaat ontworpen dat dezer dagen wordt aangelegd in 'De Tuinen van Appeltern'. Ze noemen het prikkelend 'De Inclusieve Tuin', want volgens hen betekent 'exclusief' ook: "exclusief vogels, exclusief planten, exclusief tuinierplezier."
Aan de basis van de nieuwe tuin staan de ideeën van Tuinreservaten en het 26 Plantenplan van Groei & Bloei. Daarover lees je veel meer op de website van Tuinreservaten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.