Sfeerfoto van Vroege Vogels

Vroege Vogels

Elke vrijdag om 19.50 uur opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Tuinontwerpdag

3 apr 2014
  •  
leestijd 1 minuten
Tuinontwerp_2014.jpg
Weet je niet wat je met je tuin moet beginnen? Te veel schaduw, verkeerde grond, toch geen goede indeling gemaakt? Of wil je graag een vijver maar je hebt geen idee waar hij moet komen te liggen? Noteer dan 11 april in je agenda. De Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur (NVTL) organiseert dan samen met zestig bibliotheken en lokale architectuurcentra de veertiende Nationale Tuinontwerpdag.
Je kunt dan met je vragen en problemen terecht bij tuinarchitecten en tuinontwerpers die aangesloten zijn bij de NVTL. Zij geven gratis advies over ontwerp, aanleg en beheer van de eigen tuin. Ook kun je gratis lezingen bijwonen die ook voor beginnende tuiniers te volgen zijn.
In de Tuinen van Appeltern kunnen bezoekers voorbeelden van tuinen zien en ook daar kunnen ze advies krijgen maar ze kunnen ook zelf aan de slag. Op deze dag is de toegang gratis maar je moet je wel van de voren aanmelden via 0487-541732 of m.vanweerdenburg@appeltern.nl.
Kijk hier voor alle locaties waar je terecht kunt voor een advies, lezing spreekuur of open dag. We wensen je veel inspiratie toe.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.