Vroege Vogels

Tip: zet je tuinhek open

  •  
04-05-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
OASE_Tuinbezoek.jpg
Doe mee met de open dagen die de Stichting Oase op 13, 14 en 15 juni organiseert in Arnhem en directe omgeving. Deze groene stad met  ecologische tuinen, natuurlijke speelplaatsen, groene gevels, uiterwaardenpark Meinerswijk, bijzondere particuliere tuinen én tuinreservaten leent zich bij uitstek voor een 'open tuin- en groendag'
 
De Tuinreservaten van Vroege Vogels lenen zich bij uitstek voor dit initiatief. De deelnemers aan dit weekend krijgen de kans de tuinen en parken op eigen gelegenheid te bezoeken aan de hand van een speciaal daarvoor gemaakt gidsje met kaartjes en beschrijvingen, maar er worden ook een aantal begeleide excursies aangeboden, per fiets of lopend.
In Arnhem en omgeving liggen ongeveer 70 Vroege Vogels Tuinreservaten. Daar zijn vast tuinen bij die de moeite van het bezoeken waard zijn en waarvan de eigenaren graag deel zouden willen nemen aan dit weekend.
Zet je tuinhek op een kier en wissel je ervaringen uit met andere tuinbezitters. Het is leuk om te horen hoe andere mensen tegen je tuin aankijken en je wordt er altijd wijzer van.
Wil je meedoen geef je dan op bij: info@stichtingoase.nl
Zij staan garant voor de organisatie en willen graag alle groen en tuinen met hun bezitters met elkaar in contact brengen.
Meer weten? Kijk hier
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.