Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Tip: Kringloop hotel

  •  
30-10-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Insectenhotel_recycl._Johanna_1.jpg
Vroege Vogels luisteraar Johanna Prins heeft een insectenhotel gebouwd van spulletjes die ze heeft gevonden of in de kringloopwinkel op de kop heeft getikt. Lees haar instructie en bouw een exclusief onderkomen voor het klein gespuis.
"Ik heb  een insectenhotel gemaakt van kringloopspullen. Voor het insectenhotel heb ik  een kruidenrekje gebruikt dat ik gevuld heb met kleine vaasjes en potjes. Verder wat strand en bodemvondsten en holle takken zoals vlier uit de tuin. De vaasjes heb ik vastgeplakt met konstructielijm en daar zijn de takjes tussen gestoken/ De dennenappels en schelpen heb ik er als versiering bij geplakt.? ?Van de schelpen die over zijn kun je een schelpenslinger maken zolang  als je wilt. In veel schelpen die je op het strand vind zitten al gaten. Je hoeft ze alleen maar te rijgen.
Veel succes.
Tekst en foto: Johanna Prins
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.