Vroege Vogels

Enquête teken en eikenprocessierupsen

  •  
06-04-2006
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
vv_newsimg_175923.jpg
De Natuurkalender ontwikkelt in 2006 en 2007 een informatiemodule die moet bijdragen aan het voorkómen van gezondheidsrisico’s veroorzaakt door teken en eikenprocessierupsen. Voor deze module hebben wij uw hulp nodig. Doe mee aan één of beide enquetes over teken en eikenprocessierupsen.
De natuur heeft veel leuke en prettige kanten, maar kan ook gezondheidsproblemen veroorzaken. Twee dieren die gezondheidsrisico’s veroorzaken zijn teken en eikenprocessierupsen. De problemen zijn te voorkomen, maar dan moeten mensen wel weten wat ze moeten doen als ze een teek of eikenprocessierups tegenkomen. De Natuurkalender wil hierin een rol spelen. Veel van de problemen hangen namelijk samen met wanneer u waar bent en hoe u op dat moment de problemen kunt voorkomen.
In het kader van het vak Academic Master Cluster brengt een studentenprojectgroep van Wageningen Universiteit de mogelijkheden voor een informatiemodule over teken en eikenprocessierups in kaart. Om de module optimaal aan te laten sluiten bij de wensen van het publiek en diverse beroepsgroepen is het belangrijk om te weten wat het kennisniveau en de informatiebehoefte is.
Hiervoor heeft de projectgroep twee enquêtes opgesteld. We vragen u vriendelijk om een van de twee of beide enquêtes in te vullen. Het invullen van een enquête kost ongeveer drie minuten en is anoniem.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.