Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Terug op het oude nest

  •  
03-08-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
510 keer bekeken
  •  
Eigenlijk is hij nooit weggeweest, want 'eens een Vroege Vogel altijd een Vroege Vogel' geldt zeker voor Ivo. Als presentator met de grootste staat van dienst (20 jaar!) blijft zijn naam altijd aan het radioprogramma verbonden.
Bovendien is er na zijn afscheid in 2006 geen jaar voorbij gegaan dat Ivo niet in Vroege Vogels te horen was! In een herhaling, als columnist, bij jubilea en speciale uitzendingen. Het is altijd weer een feestje als De Wijs een zondag te horen is. Zijn verzen en gelach klinken op zondag 5 augustus 2012 weer door de aerther.
In de serie 'Vroegere Vogels' tijdens de vakantie van Menno Bentveld en het revalidatieproces van Janine Abbring is Ivo eenmalig als solopresentator terug op het oude nest.
Ivo de Wijs 60
Een televisieportret over leven en werk van deze cabaretier, tekstdichter en presentator, gemaakt door journalist Coen Verbraak.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.