Sfeerfoto van Vroege Vogels

Vroege Vogels

Elke vrijdag om 19.50 uur opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Succes van Zelf Geschoten, compilatie voor de Groeneveldprijs

5 okt 2018
  •  
leestijd 1 minuten
Voor televisie betrekken we ons publiek actief bij het programma, met de rubriek ‘Zelf geschoten’. WE krijgen de mooiste natuurfilmpjes opgestuurd en de redactie heeft er telkens een zware kluif aan om een winnaar te kiezen. Een egel met een slak op z’n rug, baltsende kemphanen, steenuiltjes die zich op een tak douchen in de regen, niets blijft meer verborgen dankzij de moderne digitale filmtechnieken. Speciaal voor de uitreiking van de Groeneveldprijs maakte we daarom deze compilatie van de mooie beelden die we over de jaren hebben mogen uitzenden:
Omdat de video op YouTube staat is het van belang om de 'social media cookies' te accepteren. Of bekijk het filmpje op YouTube.

Meer over:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.