Sfeerfoto van Vroege Vogels

Vroege Vogels

Elke vrijdag om 19.50 uur opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Stuur uw suggestie voor House of Animals awards

7 jul 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Angorakonijn_Alex-Santosa-Flickr.jpg

© Foto: Alex Santosa (Flickr Creative Commons)

Dierenbeschermers hebben vaak moeite om onderwerpen over dierenleed in het nieuws te krijgen. Dierenleed is niet 'leuk' om naar te kijken en dus een 'wegzapmoment', of het onderwerp ligt te gevoelig zodat programma's het niet aandurven om er aandacht aan te besteden. Daarom organiseert de Stichting House of Animals een prijs voor mediaproducties die aandacht besteden aan onderwerpen over dierenwelzijn, de House of Animals Awards. 

Awards

De awards worden uitgereikt in acht verschillende categorieëm, waaronder tv-non fictie, radio, web en social media en film/tv kinderen. Op dierendag, 4 oktober, worden de beste producties beloond met een award. Het is mogelijk om een programma, documentaire of film te nomineren. Dus heb je iets moois gezien, mail dan de naam van de productie, een korte beschrijving en eventueel een link of uitzenddatum naar info@houseofanimals.nl
Kijk voor meer informatie op de website van Animals Today

Meer over:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.