Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Stop de plezierjacht!_15_09_2015

  •  
15-09-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Actie_Plezierjacht_01.jpg
Plezierjacht is onnodig. Elk jaar sterven er meer dan een miljoen wilde eenden, houtduiven, fazanten, hazen en konijnen enkel en alleen voor het plezier van de jager. Ook raken veel dieren gewond. Slechts 3% van de bevolking is voorstander van deze plezierjacht. Ook de PvdA was in haar laatste landelijke verkiezingsprogramma, op kieswijzers en op de eigen website stellig van mening dat de plezierjacht verboden moet worden. Maar in de Tweede Kamer heeft PvdA nu toch weer tegen een verbod gestemd.
Wat kun jij doen?
Er is nog één kans om de plezierjacht te stoppen en dat is via de Eerste Kamer. Daarom schreef Stichting Dier&Recht een brief aan de senatoren van de Eerste Kamer om het nieuwe wetsvoorstel alsnog te verwerpen. Via haar website roept Dier&Recht eenieder die tegen de plezierjacht is, op om de de brief mede te ondertekenen.
Teken nu!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.