Sfeerfoto van Vroege Vogels
Vroege Vogels
Vroege Vogels

Elke vrijdag om 19.50 opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Stem op Vroege Vogels voor Gouden RadioRing

8 dec 2016
  •  
leestijd 1 minuten
radioring 2016

© RadioRing 2016: stem op Vroege Vogels

Vroege Vogels staat op de longlist voor een van de belangrijkste Nederlandse radioprijzen: De Gouden RadioRing. De prijs wordt op 19 januari 2017 uitgereikt, maar eerst moet uit een hele rij programma's een voorselectie komen. Daarvoor kan nu gestemd worden.

Hoe werkt stemmen?

Om te stemmen, moet je via Facebook of Twitter aanmelden en vervolgens een e-mailadres opgeven. Of je kunt via een speciaal RadioRingaccount aanmelden. Vervolgens kan gestemd worden op Vroege Vogels in de categorie programma's. Vroege Vogels vind je het snelst door ‘Vroeg Vogels’ in de zoekbalk te typen.
Je kunt tot en met 15 december 14:30 uur stemmen (of stem wijzigen). Daarna gaat de stembus dicht en worden de genomineerden bekend gemaakt.
De RadioRing is de enige grote publieksprijs voor landelijke radio. Sinds 2006 hebben vooral programma's en makers van muziekzenders de prijzen gewonnen. In die sectoren wordt massaal opgeroepen en maken de makers veel reclame voor zichzelf.
De kans op een hoofdprijs is voor 'serieuze' zenders niet heel groot, maar het is belangrijk dat ook programma's zoals Vroege Vogels in zo'n verkiezing een rol spelen.

Meer over:

radioring

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar