NPO
Sfeerfoto van Vroege Vogels

Vroege Vogels

Elke vrijdag om 19.50 uur opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Gouden Televizier-Ring: nominaties zijn bekend :(

12 sep 2019
  •  
leestijd 1 minuten
team VV

© Vroege Vogels team

Update: Helaas, we maken geen kans meer op de Gouden Televizier-Ring. De drie genomineerden zijn: Beste Zangers, Chateau Meiland en Expeditie Robinson. We willen iedereen bedanken die op ons gestemd heeft en Vroege Vogels toch zover heeft laten komen! En we gaan natuurlijk verder met mooie uitzendingen maken over onze Nederlandse natuur.
De tussenstand voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing werd begin september bekend gemaakt. En we stonden toen nog in de top 10 als een van de titels waar tot nu toe het meest op gestemd is. Het bleef nog spannend en we hadden jullie steun nog hard nodig. Dus dank aan iedereen die op Vroege Vogels heeft gestemd! 
De top 10 - tot nu toe (op alfabetische volgorde)
Beste zangers (AVROTROS)
Chateau Meiland (SBS 6)
De luizenmoeder (AVROTROS)
De slimste mens (KRO-NCRV)
Expeditie Robinson (RTL 5)
Heel Holland bakt (Omroep MAX)
Helden van het Maxima (AVROTROS)
Het Rotterdam project (RTL 4)
Rail away (EO)
Vroege vogels (BNNVARA)
Voor de televisieprijs zijn 25 programma's in de race. Twintig daarvan werden in voorrondes geselecteerd door het publiek waar Vroege Vogels er dus een van is, de overige vijf kregen een wildcard van de organisatie. De Gouden Televizier-Ring is niet de enige prijs. Er kan ook gestemd worden op Televizier-Sterren voor onder meer de beste presentator, talent van het jaar en online successen.
Voor ons is deze nominatie een verrassing waaruit de waardering van onze kijkers blijkt. We willen jullie daarom alvast bedanken voor al jullie steun!

Meer over:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.