Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Schrijf een tuinverhaal

  •  
19-02-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
slaapmutsje.jpg
Schrijf je leukste tuinverhaal en ding mee naar de hoofdprijs. Vroege Vogels Tuinreservaten organiseert samen met Groei & Bloei de Tuinverhalenwedstrijd. Wat zijn de dingen die je raken in je tuin? Een egel met spelende jongen, de allereerste sneeuwklokjes, een onverwacht bezoek van sperwer of reiger, schrijvertjes op het water, je kind dat zijn eerste tomaatjes ziet groeien of schrijf een tuinthriller..
Zet je meest originele, spannende, vertederende gedachten of belevenissen op papier en ding mee naar de tuinverhalen-top-vijf. Het uitverkoren verhaal krijgt een ereplaats in het blad van Groei & Bloei en op de Vroege Vogels Tuinreservaten website. De eerste prijswinnaar wordt op zondagmorgen uitgenodigd als gast bij de Vroege Vogels uitzending in Stadzigt voor een bijzonder biologisch ontbijt met aansluitend een vaartocht over het Naardermeer.
We leggen de lat niet op Olympisch niveau, maar willen verrast en geraakt worden. Er is een beperking: je verhaal mag niet meer dan 400 woorden tellen, de lengte van een column.
Je verhaal moet voor 1 april 2014 bij ons binnen zijn onder vermelding van Tuinverhaal:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.