Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Schoonste winkelgebied in Haarlemmermeer

  •  
16-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
76230.w300.r300-169.333604c
De schoonste winkelgebieden van Nederland liggen in de gemeente Haarlemmermeer en in Kampen. De verkiezing waarvoor 559 winkelgebieden in 63 gemeenten onder de loep werden genomen werd georganiseerd door de Stichting Nederland Schoon. De stichting maakte de resultaten woensdag bekend.
De gemeente Haarlemmermeer werd uitgeroepen tot de winnaar in de categorie ‘grote gemeenten’ gevolgd door Apeldoorn en Zwolle. De gemeente Kampen werd tot winnaar gekroond in de categorie ‘middelgrote gemeenten’. De Hanzestad dankt de prijs aan weinig zwerfafval een goede verlichting en zeer schone afvalbakken.
De prijs voor Grootste Stijger 2016 gaat naar winkelgebied Stevensbloem in Leiden. Dat gebied boekte ten opzichte van vorig jaar de grootste verbetering op de ranglijst van de Schoonste Winkelgebied Verkiezing.
Bron: ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.