Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Schoffie’s “nacht van de nacht-fotografie” 2010_25_10_2010

  •  
25-10-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
sterren_03.jpg
Natuur- en landschapsfotograaf Johan van der Wielen ( www.schoffie.eu) verzorgt in het kader van de ‘nacht van de nacht’ ( www.nachtvandenacht.nl) schoffie’s “nacht van de nacht-fotografie” 2010, een landelijke nachtfotografie-workshop voor (amateur)fotografen op zaterdagavond 30 oktober van 20.00 uur- 23.00 uur. Deze locatie zal plaatsvinden op drie locaties tegelijk: radio Kootwijk, natuurgebied de  Deurnese Peel en Gemeente Tynaarlo. Op de eerste locatie zal Johan zelf een presentatie en workshop over nachtfotografie verzorgen, op de andere twee locatie zorgt een vrijwillige fotograaf voor het programma ter plaatse en het helpen van deelnemers. Om de deelnemers goed voor te bereiden voorziet Johan ze van te voren van een digitale reader met alle ins- en outs van nachtfotografie.
Deelname aan de workshops is gratis, wel wordt een bijdrage van minimaal € 15 ,- t.b.v. stichting in2nature ( www.in2nature.nl) gevraag. in2nature is een initiatief van Sandra en Johan van der Wielen, beiden natuurliefhebbers actief op het gebied van relatie mens en natuur. Met hun stichting betrekken ze kinderen en jongeren bij de natuur, het milieu en duurzaamheid. Het geld zal worden gebruikt om compactcamera’s te kunnen kopen voor hun project “young photographers in 2 nature” waarmee ze jongeren middels de fotografie meer bij de natuur willen betrekken!
•Datum en tijd: zaterdag 30 oktober 2010 van 20.00 tot 23.00 uur
•Deelname: gratis, bijdrage van € 15,- aan de Stichting In2Nature
•Meer info en aanmelding: http://nachtvandenacht.schoffie.eu
Bron: schoffie.eu

Meer over:

nieuws - natuur
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.