Vroege Vogels

Samenwerking Nederland Isoleert en Natuurmonumenten

  •  
22-10-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
co2_43.jpg
Woningisolatie vermindert onze CO2 uitstoot en is belangrijk voor natuur en milieu. Er zijn in Nederland nog talloze woningen onvoldoende geïsoleerd en in het huidige trage tempo duurt dit ook nog 40 jaar.
Alle huizen isoleren
Nederland Isoleert, in 2012 gestart en nu al het derde grootste isolatiebedrijf van Nederland, stelt zich ten doel om binnen 10 jaar alle huizen in Nederland geïsoleerd te hebben. Om deze versnelling te realiseren slaan Nederland Isoleert en Natuurmonumenten de handen ineen.
Samenwerking
Raoul Kiksen, directeur-oprichter van Nederland Isoleert: “Wij zijn zeer verheugd over onze samenwerking met Natuurmonumenten. Dit is voor ons een erkenning dat we op de goede weg zijn. Samen maken we mensen bewust van de voordelen van woningisolatie, voor hen individueel en voor ons als samenleving.” Marc van den Tweel, algemeen directeur Natuurmonumenten, voegt hier aan toe: “Wij vinden het belangrijk dat mensen zelf het verschil kunnen maken. De natuur is van ons allemaal. Nederland Isoleert biedt mensen handelingsperspectief; de mogelijkheid om door energiebesparing bij te dragen aan ons klimaat en onze natuur. Deze missie ondersteunen wij van harte.“
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.