Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Rennen voor het landschap

  •  
14-10-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Nergens bezuinigt het kabinet Rutte meer op dan op natuur en landschap. Meer dan 70% tot 2016. En dat mag niet gebeuren vindt Arno Willems, directeur Landschapsbeheer Nederland . Daarom rent hij de komende weken ruim 250 kilometer, dwars door ons land. Een noodkreet. De Loop voor Landschap gaat langs alle 12 provincies en zondag langs het Capitool. Met de loop roept Landschapsbeheer Nederland de provincies op het behoud en ontwikkeling van het Nederlandse agrarisch cultuurlandschap te steunen. Van 12 tot en met 27 oktober loopt Arno Willems in 11 provincies een halve marathon en de laatste dag in Zuid-Holland een hele marathon.
Landschapsbeheer Nederland is het samenwerkingsverband van 12 provinciale organisaties Landschapsbeheer dat zich inzet voor het behoud en ontwikkeling van het landschap.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.