Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Rel rond homofiele olifant in Polen

  •  
10-04-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
olifant.jpg
De seksuele voorkeur van een olifant heeft de gemoederen verhit in Polen. Lokale media meldden dat de partij Recht en Rechtvaardigheid kritiek heeft geuit op de dierentuin van de stad Poznan wegens het aanschaffen van het mogelijk homofiele zoogdier.
"We hebben geen 37 miljoen zloty's (8,5 miljoen euro) uitgegeven voor het grootste olifantenhuis van Europa om dan te zien dat er een homo-olifant leeft'', aldus raadslid Michal Grzes van de rechtse oppositiepartij. "Het was de bedoeling dat we een kudde zouden krijgen, maar hoe kan Ninio nageslacht produceren als hij mannelijke vrienden prefereert boven vrouwelijke?''
De directeur van de dierentuin heeft verklaard dat de 10-jarige bul waarschijnlijk nog twijfelt over zijn seksuele voorkeur. Het zou goed kunnen zijn dat Ninio alsnog op vrouwtjes gaat vallen. Olifanten zijn doorgaans rond hun veertiende levensjaar geslachtsrijp.
Bron: ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.