Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Red de schorseneer

  •  
18-02-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Keukenmeidenverdriet. Armeluisasperge. Beide scheldnamen nodigen niet echt uit om de keuken in te duiken en schorseneren op het menu te zetten. Niet voor niets horen schorseneren inmiddels bij de vergeten groenten. Dat is onterecht, vindt biologisch kok Eric van Veluwen. Samen met het Centrum voor Genetische Bronnen wil hij de schorseneer weer op de kaart zetten. Letterlijk.
Hierbij het recept voor “Schorseneren in het groen” exclusief van Patron Cuisinier Gerhard van de Broek van Landgoed Rhederoord.
Meer recepten op www.schorseneren.nl
Delen:

Praat mee

Onze spelregels.

0/1500 Tekens
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.

BNNVARA LogoWij zijn voor