Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Red de bijen: BijenFestival

  •  
16-08-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
bijen_08.jpg
Op 2 september is het BijenFestival op de GriftSteede in Utrecht. Een cross-over kunst- en milieufestival voor parkbezoekende gezinnen, bijenliefhebbers- en haters, kunstminners, lekkerbekken, muziekfans en nieuwsgierigen. Met een programma waar iedereen kan ‘deelnemen aan kunst’.
Workshops
Met kunstworkshops, een lezing, urban bee keepers, een expositie, bijen-experts, een bijenquizzz en ILoveBeeing creëren we BijenBeschermers. Festivalbezoekers leren over bijensterfte of zelfimkeren. Door 'deelname aan kunst' wordt men een slimmer, completer en socialer mens. Door op deze manier een kunstzinnige ervaring te koppelen aan kennis blijft informatie beter hangen dan bijvoorbeeld bij het slechts bijwonen van een lezing of debat.
Tegenprestaties
Er staan verschillende leuke tegenprestaties op de website , van bijenzoekkaarten, honingpannenkoeken, een cursus Urban Bee Keeping, tot een totaalervaring op het festival. Maar het belangrijkste is natuurlijk: Een toekomst voor uzelf, uw kinderen en kleinkinderen met groenten, fruit en dieren! Verder draagt u bij aan het kunst- en cultuuraanbod in Utrecht. En voor de gulste gevers: Die zijn verzekerd van een plek bij de bijzondere lezing "Licht en Donker in het hart van de Imme".
Kijk hier voor meer informatie.
Bron: BijenFestival
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.