Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Recensie tuinscheurkalender 2011

  •  
23-11-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
8050-tuinscheurkalender_2011.jpg
Bent u een tuinadept die dagelijks gevoed wil worden met een vleugje inspiratie, dan is de nieuwe tuinscheurkalender misschien een mooie gift voor de aanstaande feestdagen.
Dagelijks een dagblad afscheuren dat aan alle kanten is beschreven met actuele tuintips, Engelse of Nederlandse dichtkunst, tegelwijsheden ( al doet april ons mooi weer aanschouwen, het is als een fortuin niet te vertrouwen) en af en toe een recept zoals soep van broccoli met stilton,  mmmh (achterzijde vrijdag 4 november).
De dromerige, romantische gedichten vervelen hier en daar wel eens een beetje, om maar eens een goed Engels woord te gebruiken tedious.
Maar ook juweeltjes:
Met een nog koude hand
liefkoost ontwakende aarde
de krakers van het ijskasteel
Maar na een maand alleen tekst wil je ook wel eens een plaatje. Mooie illustraties van plantjes, bloemen of beestjes ontbreken. En dat is jammer. Maar, misschien is de kalender juist wel een aansporing om vooral naar buiten te gaan en in je eigen tuin te gaan kijken.
Uitgever CONTACT
Auters: Romke van der Kaa & Paul Geerts
Carla van der Maas - Stagiaire Vroege Vogels
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.