Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Vogelambassadeur Atzo Nicolaï

  •  
18-12-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Atzo_Nicolai_01.jpg
Voor de vogelambassadeurs - bekende vogelaars en/of Nederlanders die een hartstochtelijk pleidooi houden voor hun favoriete vogelzang – hielden we al eerder halt in politiek Den Haag. Minister Gerda Verburg van LNV kwam op voor de boerenzwaluw en RTL verslaggever Frits Wester maakte zich hard voor de zilvermeeuw. Nu is het woord aan de Tweede Kamer. Waar gaat de stem van VVD kamerlid en vogelaar Atzo Nicolaï naar uit, in de verkiezing van de mooiste zanger onder de vogels?
Atzo Nicolaï is sinds 2007 Tweede Kamerlid voor de VVD, woordvoerder voor sociale zaken, luchtvaart en vrijheid van meningsuiting. Daarnaast is hij (sinds 2008) voor een dag per week werkzaam als voorzitter van de Raad van Toezicht van het op te richten Nationaal Historisch Museum. Ook is hij bestuurslid van Vogelbescherming Nederland. Eerder was hij minister voor Bestuurlijke Vernieuwing en Koninkrijksrelaties in het derde kabinet Balkenende (2006-2007).
Breng ook uw stem uit op de Vogel Top 100 .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.