Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Ostadetheater ontvangt Repair Café opnieuw

  •  
21-04-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Repair_Cafe_Ostadetheater-150x150.jpg
Het Repair Café van 2 mei aanstaande vindt opnieuw plaats in het Ostadetheater. Het theater aan de Van Ostadestraat 233d in de Amsterdamse wijk De Pijp stelt die dag weer zijn foyer open voor de vaklieden van het Repair Café. Iedereen die kapotte spullen wil repareren, is van harte welkom tussen 12.00 en 17.00 uur. Bij mooi weer zitten we buiten, op de stoep.
Gezond verstand
In het Ostadetheater zijn op 2 mei in elk geval de volgende vaklieden aanwezig: een elektricien, een naaister, een fietsenmaker en een allround klushulp die bij diverse reparaties kan assisteren. Maar bezoekers kunnen ook elkaar helpen! Iedereen heeft wel een handige tip, en samen weet je meer dan alleen. Ook de reparatieboeken op de leestafel kunnen uitkomst bieden. Kortom: neem je kapotte spullen én je gezonde verstand mee naar het Ostadetheater, dan maken we er met zijn allen een productieve middag van. Tot ziens op 2 mei!
De Repair Cafés in Amsterdam-Zuid zijn een samenwerkingsverband van de Stichting Repair Café en het Natuur- en Milieuteam De Pijp. Op 6 juni is er weer een Repair Café in De Pijp. Meer nieuws over de locatie van die dag volgt zo snel mogelijk.

Meer over:

nieuws - milieu
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.