Vroege Vogels

Omroep opent kliklijn voor milieuovertredingen

  •  
26-07-2005
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
vv_newsimg_125660.jpg
De nieuwe omroep LLiNK heeft een kliklijn geopend waarop bellers mensen of bedrijven kunnen aangeven die zich niet aan de milieuregels houden. Het programma 'De Milieuridders' gaat er dan op af, liet de zendgemachtigde, die vanaf september gaat uitzenden, dinsdag weten.
Onder de noemer 'Verllink nu uw buren' kunnen geïnteresseerden bellen met de kliklijn (010-2882299). Het tv-programma De Milieuridders begint op 7 oktober op Nederland 3. De bekende programmamakers Rob Muntz en Paul Jan van de Wint vormen met hun kenmerkende manier van interviewen de rode draad van de uitzending.
'LLiNK de nieuwe omroep' gaat vanaf september programma's maken over mondiale verhoudingen, mensen- en dierenrechten, natuur en milieu. Met interactieve programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld, aldus een woordvoerder.
Bron: ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.