Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Niks vergeten met Vroege Vogels

  •  
02-09-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
147vrv110cv.jpg
De Vroege Vogels agenda biedt ruimte voor het maken van al je afspraken -niet alleen voor jezelf, maar desgewenst voor het hele gezin. Daarnaast is het een agenda die inspireert en informatie deelt. Informatie over de natuur en al zijn bijzonderheden; inspiratie om er op uit te trekken en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.
Veelkleurig
De agenda is veelkleurig en dat komt vooral door de prachtige foto's. Hierbij hebben wij een selectie gemaakt uit de meer dan 150.000 bijzondere foto's op de website.  Deze zijn ingestuurd door onze eigen Vroege Vogels community. De fotografen maken jaarlijks tienduizenden nieuwe foto's van de wonderbaarlijke natuur in Nederland. Genoeg keuze dus om een mooie agenda te maken met dank aan alle fotografen.
Mooie foto's:
roodborst_aadHoogesteger
Badderende roodborst - fotograaf Aad Hoogesteger
hazelmuis_ruudfoppen
Slapende hazelmuis - fotograaf Ruud Foppen
aalscolver_irenelommers
Aalscholver - fotograaf Irene Lommers
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.