Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Nijmegen heeft tot nu toe beste vegetarische gerecht

  •  
18-07-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
nijmegen_01.jpg
Na ruim een maand tips inzamelen staan 3 restaurants uit Nijmegen in de top 10 voor het beste vegetarische gerecht in een restaurant.
Amsterdam
Restaurants uit deze top worden genomineerd voor deze titel en worden bezocht door fijnproever en culinair journalist Mac van Dinther die de uiteindelijke winnaar aanwijst. Opmerkelijke afwezige in de top 10 is Amsterdam. Geen enkel restaurant uit de hoofdstad staat in de tussenstand bij de beste 10.
Publiek
Het is nog steeds mogelijk om restaurants te tippen. Pas in augustus zal de balans worden opgemaakt. “Je kunt fantastisch koken met groenten. Maar de restaurants waar echt goed gekookt wordt zonder vlees en vis zijn op één hand te tellen”, zegt Van Dinther, die wekelijks restaurants bespreekt in het Volkskrant Magazine. Hij hoopt dat het publiek hem de weg kan wijzen. 
Nominaties kunnen worden gedaan op vegetariërs.nl
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.