Vroege Vogels

Nieuwe kindertuin in Jekerdal

  •  
20-04-2006
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
vv_newsimg_178563.jpg
Natuurtuin Jekerdal (Limburg) is weer open voor publiek met allerlei nieuws in de tuin. De grootste verrassing is een echte kindertuin. Kinderen kunnen daar klimmen, in een hut spelen, vuil worden en hollen en tegelijk de natuur ontdekken. De tuin is door het late voorjaar nog wat kaal maar elke dag wordt het groener. Ook verder is de tuin vernieuwd en een bezoek meer dan waard. Moestuin, fruittuin, straks nog een heuse nectartuin...
Natuurtuinen Jekerdal wil dit jaar nog meer een inspiratiebron zijn voor natuur in uw eigen tuin. In de tuin zijn daarom meer voorbeelden voor natuurlijk tuinieren aangebracht. Er is meer aandacht voor tuinieren met planten en dieren: hoe lokt u vlinders, egels en vogels naar de tuin? Ook is er aandacht voor allerlei nestkasten, niet alleen voor vogels maar ook voor insecten. Plantenliefhebbers kunnen bovendien hun hart ophalen: de verkoop van plantenzaden en wilde planten is uitgebreid.
Bron: IVN

Meer over:

nieuws - natuur
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.