Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Nederland proeft massaal vleesvervangers

  •  
10-04-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
120_vivera.jpg
Vandaag start de grootste uitdeelactie van vleesvervangers ooit in Nederland. Vanaf 8.00 uur vanmorgen deelt Natuur & Milieu gratis lekkere vleesvervangers uit, mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.
Oma's
Ook laten oma's in Jumbo Utrecht Franciscusdreef bezoekers vanmiddag vegetarische gehaktballen proeven. Op flexitarier.nl is vanaf vandaag een gratis e-kookboek beschikbaar met recepten van tv-kok Pierre Wind, ambassadeur van Natuur & Milieu.
Woensdag blijft gehaktdag
De Jumbo supermarkt aan de Franciscusdreef in Utrecht is het feestelijk decor van de eerste dag van deze uitdeelactie. Oma's delen daar tussen 12.00 en 18.00 uur vegetarische gehaktballen uit aan bezoekers zodat zij meteen kunnen proeven hoe lekker vleesvervangers zijn onder het motto 'Woensdag kan gewoon gehaktdag blijven'. Mensen vinden het vaak moeilijk om hun eetpatroon te veranderen en met een kant-en-klare vleesvervanger kan het favoriete recept gewoon hetzelfde blijven.
Bron: natuurenmilieu.nl
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.