Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Natuurtop

  •  
21-06-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
logo_24_uur.jpg
Zaterdag 22 juni is de '24 uur van de Natuur'. Een Open Dag georganiseerd namens staatssecretaris Sharon Dijksma waarbij een etmaal lang aandacht wordt gegeven aan onze groene omgeving. Naast excursies en andere publieksacties is er die dag ook een 'Natuurtop'.
Op die Natuurtop gaan provincies, ondernemers, boeren, natuurbeschermers, terreinbeheerders en burgers samen aan de slag om de natuur te versterken. De Natuurtop vindt plaats op het Geofort in Herwijnen. De bedoeling is dat tijdens het overleg bouwstenen worden aangereikt voor een visie op het toekomstige natuurbeheer. Sharon Dijksma spreekt vooraf over "Eén natuur. Geen partijen tegenover elkaar, maar mét elkaar. Met vooral kansen voor natuur."
In aanloop naar de Natuurtop heeft de staatssecretaris van Economische Zaken het pamflet ‘Vooruit met natuur’ gepresenteerd. Dat is hier in Pdf te zien.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.