Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Natuurfilmer is een doorzetter

  •  
18-08-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
534 keer bekeken
  •  
“Als natuurfilmer moet je veel geduld en een enorm doorzettingsvermogen hebben. Soms moet je dagenlang wachten op het verpoppen van het koolwitje of het moment dat de grondeekhoorn eindelijk zijn vacht gaat poetsen precies op de plek waar jij met je camera verborgen zit.”
Onze natuurfilmers Tim Visser en Marit Daams filmen graag voor Vroege Vogels omdat geen enkele dag hetzelfde is en ze op de mooiste plekken van Nederland komen.
In dit filmpje laten ze je hun hoogtepunten zien van het voorjaarsseizoen 2015. Ze geven een inkijkje in hoe ze hun bijzondere opnames maken en vertellen over hun passie om dagen lang te werken voor een minuut video.
Op dit moment zijn ze weer hard aan de slag want op 1 september 2015 begint een nieuw seizoen van Vroege Vogels TV, om 19:20 op NPO2.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.