Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Microfoon aan de wilgen

  •  
06-05-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
joost.jpeg
Meer dan 38 jaar heeft Joost Huijsing meegewerkt aan het VARA-programma Vroege Vogels. Van verslaggever (vanaf een paar jaar na de start van Vroege Vogels) tot eindredacteur, de functie die hij vanaf 2007 acht jaar lang vervuld heeft.
Maar ook toen bleef hij wekelijks te horen met zijn reportages, want zijn microfoon heeft hij nooit aan de wilgen willen hangen. En het is maar de vraag of hem dat ooit echt gaat lukken... Hoe dan ook verlaat Joost nu na al die jaren het Vroege Vogels-nest.
Een uur lang komen zullen verschillende sprekers samen met Joost samen aan tafel zitten: Nico de Haan, Arnold van Vliet, Johan van de Gronden, Ivo de Wijs en een speciale column van Midas Dekkers! De muziek in dit laatste uur is van het muzikale duo Izhar Elias en Levan Tskhadadze.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.