Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Met Vroege Vogels naar de Natuurwerkdag

  •  
18-10-2004
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
vv_newsimg_46818.jpg

© logo

Op zaterdag 6 november vindt de Natuurwerkdag plaats. Op meer dan 200 locaties door heel Nederland zullen 15.000 natuurliefhebbers actief in de natuur gaan werken.
In, hoe kan het ook anders, het Vroege Vogelbos, is dit jaar een speciale Vroege Vogels locatie. We gaan hier de ruigte maaien rondom een poel, bomen zagen, een broeihoop en een takkenril maken. Iedereen kan mee op excursie door het Vroege Vogelbos. Daarnaast gaan we met snoeiafval stapels creatieve vormen maken, onder begeleiding van een kunstenares.
Uiteraard is Vroege Vogels ter plekke aanwezig om verslag te doen van deze dag.
U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar vroegevogels.online@vara.nl , o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en het aantal deelnemers. U krijgt z.s.m. bericht of u bent ingedeeld.
Werkt u liever mee op een andere plek? Er is altijd een locatie bij u in de buurt! Kijk op www.natuurwerkdag.nl , ook voor alle overige informatie over de Natuurwerkdag.

Meer over:

nieuws - natuur
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.