Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Massale steun voor Das&Boom

  •  
17-05-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
dasenboom.jpg
Er blijkt veel steun te zijn onder burgers voor Das&Boom. Begin april startte Das&Boom met de verkoop van natuurrechten ( www.rechtopnatuur.nl) waarmee mensen zich achter de rechtszaken kunnen scharen die Das&Boom tegen dit kabinet begonnen is. De eerste honderdduizend euro is nu bereikt. Das&Boom verwacht in totaal zo’n driehonderdduizend euro nodig te hebben bij haar rechtszaken om dit kabinet te weerhouden nog meer wetten met voeten te treden.
Onder meer dankzij de lancering van de site www.blekerleaks.nl, een site om nog meer informatie te achterhalen om de rechtszaken te steunen, vinden steeds meer mensen de weg naar Das&Boom, waar ze hun (financiële) steun betuigen. Inmiddels hebben duizenden burgers natuurrechten gekocht. Niet alleen burgers, maar ook steeds meer (collega)organisaties, blijken de acties van Das&Boom te steunen.
Meer informatie vindt u op www.rechtopnatuur.nl .
Bron: Das&Boom

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.