Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Making-of Levende Rivier (deel I)

  •  
15-12-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Natuurfilmer Ruben Smit maakte voor zijn nieuwste documentaire Levende Rivier een kanotocht dwars door Nederland, van Lobith tot de Noordzee over de Rijn. In de documentaire worden beelden vertoond van bekende en onbekende, unieke Nederlandse diersoorten, waaronder dansende weidebeekjuffers, parende ringslangen, de broedzorg van zeearenden en jagende grote zilverreigers. 
Making-of
Levende Rivier is gemaakt door een crew van professionele natuurfilmers en fotografen. In 2014 en 2015 was de crew op pad rond de rivier, boven én onder water. Ruben maakte gebruik van de nieuwste technieken; time lapse, slow motion, luchtopnamen, extreme macro (10:1 vergroting), spy cams, wildlife cam’s en onderwaterfilm-technieken. 
De documentaire Levende Rivier is op vrijdag 18 december om 21.10 uur te zien bij de VARA op NPO 2. Vaar mee met de man in zijn kano.
Exclusieve voorpremière:  Op woensdag 16 december wordt voor de liefhebbers een voorpremière georganiseerd van de film ‘Levende Rivier’. Deze voorpremière wordt vertoond op één locatie: JT Theater Hilversum.
Programma:
14.00 uur – Ontvangst gasten
14.30 uur – Achter de Schermen – Lezing in de zaal door Ruben Smit
15.00 uur – Start film “Levende Rivier”
16.15 uur – Borrel
17.00 uur – Einde
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.