Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Live vanaf Springtij Festival

  •  
25-09-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
springtij.jpg
Van 26 t/m 29 september 2013 vindt alweer de vierde editie van het Springtij Festival plaats. Ook deze keer zullen zo’n 350 mensen uit de top van de Nederlandse (en internationale) duurzaamheidssector zich buigen over de grote vraagstukken van deze tijd. Zij komen samen op Terschelling om kennis te delen, inspiratie op te doen, zich te verwonderen en samenwerkingen aan te gaan.
Tipping points
Het thema is 'tipping points', kantelpunten, gebaseerd op de rapporten van de Club van Rome. Is duurzaamheid bijvoorbeeld de oplossing voor de financiële crisis? En wat zijn de laatste inzichten en initiatieven op het gebied van klimaat, biodiversiteit, energie?
Eilandgevoel
Terschelling vormt het decor voor debatten, lezingen, masterclasses, workshops en natuurtochten. Er is gekozen voor dit eiland omdat je het leven van alledag achter je kunt laten en zo nieuwe energie, kennis en inspiratie op kunt doen.
Vroege Vogels is ook aanwezig en zendt zondag 29 september live uit vanuit de duinen van Terschelling.
Bekijk de website voor meer informatie. De inschrijving voor Springtij 2013 is gesloten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.