Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Live muziek van het Van Amsterdam duo

  •  
27-03-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
69 keer bekeken
  •  
Van_Amsterdam_duo_1.jpg
Ze zijn broer en zus en vormen al 10 jaar een bijzonder muzikaal duo. Vincent en Jeanine van Amsterdam zijn samen – hoe kan het ook anders - het Van Amsterdam duo . Vincent op accordeon en Jeanine op viool.
Broer en zus begonnen hun muzikale samenwerking in 2004. Op hun repertoire staan werken van o.a. Bach, Vivaldi, Schnittke, en Piazzolla. In 2011 bracht het Van Amsterdam duo haar eerste CD uit onder de naam “A Flight Beyond The Time”. Op de CD staan duowerken alsmede solo repertoire van Vincent van Amsterdam.
Het Duo won al diverse concoursen in binnen en buitenland. Op het Nationaal Accordeon Concours in 2005 en 2006 behaalden het Van Amsterdam Duo de 1e en 2e prijs. In 2009 waren Vincent en Jeanine één van de finalisten op het Prinses Christina Concours regio West. Daarnaast behaalden zij in maart 2009 wederom een eerste prijs op het Nationaal Accordeon en Kamermuziek Concours in Amstelveen

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.