Sfeerfoto van Vroege Vogels

Vroege Vogels

Elke vrijdag om 19.50 uur opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Live muziek van Duo Corcova

12 jun 2014
  •  
leestijd 1 minuten
DUO_Corcova.JPG
Laura van de Woord (viool) en Jeroen Hobbel (gitaar) vormen al sinds 2002 het Duo Corcova door de gemeenschappelijke interesse in klassieke muziek en wereldmuziek. Vorig jaar brachten ze een CD uit: ‘Violino e Violão’.
Laura van de Woord studeerde viool bij Kati Sebestyen aan het Brabants Conservatorium en behaalde in 2000 haar diploma Docerend Musicus. Zij geeft sinds september 2002 vioolles bij ToBe en leidt daar ook een aantal kinderorkesten. Ze speelt in diverse kamermuziek ensembles, waaronder het Art du Monde Ensemble, Opus 3 en Duo Corcova. Met de Amerikaanse pianiste Susan Mc.Adoo gaf zij concerten in Amerika.
                                                                     
Jeroen Hobbel studeerde in 2000 af bij Dick Hoogeveen met als hoofdvak klassiek gitaar aan het Rotterdams conservatorium. Hij doceert sinds 1999 gitaar en is momenteel verbonden aan Stichting ToBe. Jeroen heeft de afgelopen jaren deel uit gemaakt van diverse ensembles, waaronder: Guitarras Porteñas en Nuevos Tangueros. Momenteel speelt hij in de volgende ensembles: Duo Corcova, Opus 3 en het Art du Monde Ensemble.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.