Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Lintjesregen voor dierendag

  •  
17-09-2007
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
vv_newsimg_330917.jpg
Op woensdagavond 3 oktober geeft de Dierenbescherming een lintje aan circa 100 dierenhelden. Die zijn er dit jaar in een grote verscheidenheid, variërend van een bejaard echtpaar dat zwerfkatten onderhoudt, via een dame die een schaap uit de sloot haalt, tot dierenvrienden die al jaren als vrijwilliger voor dieren in de weer zijn - op een dierenambulance, in een asiel of als coördinator van diervoeracties.
Maar wat vindt u, als bezoeker van deze website, de mooiste heldendaad? Uit alle honderd genomineerden dragen wij er vijf voor, die wat ons betreft meedingen naar de Publieksprijs. Tot 3 oktober aanstaande kunt u uw stem op één "daad" uitbrengen. De winnaar krijgt, behalve de titel van "Dierenheld 2007" en de eer, de gelegenheid om €7.500,- aan een goed dierendoel naar keuze te schenken.

Meer over:

nieuws - natuur
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.