Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Lijsttrekkers langs Groene Meetlat: GroenLinks

  •  
03-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
92 keer bekeken
  •  
Jesse_Klaver

© Henny Radstaak 2017

Wat beloven de zittende politieke partijen te doen aan natuur en milieu na de verkiezingen? Hoe concreet zijn hun beloftes? De weken vóór 15 maart 2017 leggen we in Vroege Vogels de lijsttrekkers langs de Groene Meetlat. Een drietal deskundigen hebben de verkiezingsprogramma's beoordeeld op natuur, landschap, milieu, klimaat, duurzaamheid en dierenwelzijn. Hoogleraar natuur- en landschapsbeheer Geert de Snoo, directeur van Milieudefensie Donald Pols en dierenrechtdeskundige Dirk-Jan Verdonk hebben de verkiezingsprogramma's minutieus doorgelicht en op basis van hun bevindingen legt Vroege Vogels de lijsttrekkers langs de Groene Meetlat.
Vanochtend lijsttrekker Jesse Klaver van GroenLinks. Met hem zijn we op een plek waar hij in zijn vrije tijd graag vertoeft: het strand bij Den Haag.

Meer over:

verkiezing
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.